Да направим БНТ отново велика - така кандидатът за генерален директор

...
Да направим БНТ отново велика - така кандидатът за генерален директор
Коментари Харесай

Стоил Рошкев: БНТ има нужда от своя телевизионен Тръмп

" Да направим БНТ още веднъж велика " - по този начин претендентът за общоприет шеф Стоил Рошкев е озаглавил концепцията си за ръководство на малкия екран, която показа през днешния ден пред Съвет за електронни медии. По думите му Българска национална телевизия има потребност от своя ефирен Тръмп, който да може да се оправи с дълбоката телевизия.
 Сашо Диков: Ако стана началник на Българска национална телевизия - завършек на слугинажа, ще се задават най-неудобните въпроси  Кандидатът за общоприет шеф на Българска национална телевизия Явор Симов показа концепцията си пред Съвет за електронни медии  Никола Тодоров от състезанието за Българска национална телевизия: Ще затворя малкия екран от вътрешната страна против източване от външни продукции  Започнаха чуванията на претендентите за Българска национална телевизия - Сашо Йовков сложи акцент върху финансите
Рошкев уточни, че в случай че бъде определен за общоприет шеф, ще спре кранчетата за източване на медията. Според него тя не е във банкрут и бюджетът ѝ е задоволителен за активността ѝ. Все отново той предлага да се промени методът към външните продукции - те да бъдат на лична прехрана посредством спонсорства. Във вътрешните излъчвания пък би трябвало да се съблюдава плурализмът и да не се канят все едни и същи посетители, съобщи претендентът.

Българска национална телевизия може да си обезпечи спомагателни доходи, като да вземем за пример дава пространства чартърен или отвори почивните си бази. От еврофондове пък може да се финансира нова постройка за малкия екран - в НРТЦ зад The Mall на " Цариградско шосе ", предлага Рошкев.

" Започва се от дребните неща, вижте в какво положение са тоалетните в малкия екран. Тоалетната хартия свършва още в понеделник ", каза журналистът, който е дълготраен престъпен кореспондент.

На въпрос на члена на Съвет за електронни медии Розита Еленова би ли се справил при липса на управнически опит, той отговори: " Вие бяхте тези, които избрахте Константин Каменаров, за който говореше, че има извънреден управнически опит. Той не управляваше себе си, камо ли да ръководи тези 1500 души. Какво значи управнически опит? Това е просто едно работно място. "

С представянето на Стоил Рошкев чуването на шестимата претенденти завърши. Утре в 11 ч членовете на Съвет за електронни медии ще изберат новия общоприет шеф.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР